Close

Läggning av vinylgolv med 2G- och 5G-låssystem. En ren barnlek!

2G eller 5G? Vinylgolven – Liberal och Amaron skiljer inte bara plankans storlek. Den största skillnaden ligger i hur de läggs och mer exakt i själva låsmekanismen. Amaron-vinylklick med 5G lås: 5G®-låssytemet gör att man kan lägga panelerna en och en. Panelens långsidor kopplas genom att vinkla de mot varandra. Golvkollektionerna – Liberal och Amaron skiljer inte bara plankans storlek. Den största skillnaden ligger i hur de läggs och mer exakt i själva låsmekanismen.

Amaron-vinylklick med 5G lås:

5G®-låssytemet gör att man kan lägga panelerna en och en. Panelens långsidor kopplas genom att vinkla de mot varandra. När panelen sedan sänks och trycks ner låses kortsidan med en låstunga som avger ett ”klick”- ljud. Detta är den enklaste och den säkraste installationsmetoden av ett flytande golv.

Liberal-vinylklick med 2G lås:

2G®-låssystemet är ett hållbart- och starkt monteringssystem, som består i att man vinklar in och kopplar hela panelrader. Det flexibla monteringssystemet fungerar bra på både lång- och kortsidor oavsett panelens bredd.

Läs mer på www.arbiton.com

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på tumblr
Dela på email